Praat niet met me over de twee maanden die ik heb doorgebracht met het breien van een paar …

Praat niet met me over de twee maanden die ik heb doorgebracht met het breien van een paar ...

Praat niet met me over de twee maanden die ik heb besteed aan het breien van een paar ‘Glynis’ sokken van Cookie A, alleen om ze te voelen tijdens de eerste wasbeurt: het is nog steeds zeven jaar later pijnlijk! Na urenlang een mooi ontwerp te hebben gebreid, is het van vitaal belang dat het eindproduct goed wordt verzorgd. Er zit weinig in breien dat verontrustender is dan iets verpesten dat je zo lang hebt besteed aan het maken. Of het nu gaat om het morsen van bolognesesaus in de trui van een kind, of de gevreesde motten die aan een gaatje knabbelen

Praat niet met me over de twee maanden die ik heb besteed aan het breien van een paar ‘Glynis’ sokken van Cookie A, alleen om ze te voelen tijdens de eerste wasbeurt: het is nog steeds zeven jaar later pijnlijk! Na urenlang een mooi ontwerp te hebben gebreid, is het van vitaal belang dat het eindproduct goed wordt verzorgd. Er zit weinig in breien dat verontrustender is dan iets verpesten dat je zo lang hebt besteed aan het maken. Of het nu gaat om het morsen van bolognesesaus in de trui van een kind, of de gevreesde motten die aan een gaatje knabbelen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*