Hallo jongens! Ik ben de afgelopen maanden vrij geweest en mijn leven is zo druk geweest !! IK…

Hallo jongens! Ik ben de afgelopen maanden vrij geweest en mijn leven is zo druk geweest !! IK...

Hallo jongens! Ik ben de afgelopen maanden vrij geweest en mijn leven is zo druk geweest !! Ik slaagde erin een nieuwe baan te krijgen, mijn master af te ronden en verloofde me zelfs !! En natuurlijk heb ik er tussendoor gebreid! Ik beloof dat ik er nog meer ben: p Gelukkig iedereen breien. . . . breien breister knittersofinstagram knitwear garen knitpro druppels verlovingsring isaidyes

Hallo jongens! Ik ben de afgelopen maanden vrij geweest en mijn leven is zo druk geweest !! Ik slaagde erin een nieuwe baan te krijgen, mijn master af te ronden en verloofde me zelfs !! En natuurlijk heb ik er tussendoor gebreid! Ik beloof dat ik er nog meer ben: p Gelukkig iedereen breien. . . . breien breister knittersofinstagram knitwear garen knitpro druppels verlovingsring isaidyes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*