Deze plus die gelijk is aan … Feestelijke favorieten

Deze plus die gelijk is aan ... Feestelijke favorieten

Deze plus die gelijk is. Feestelijke favorieten Deze plus is gelijk aan. Feestelijke Faves Hier is de nieuwste aflevering in mijn serie berichten over wat ons leven hier thuis tikt. Deze week gaat het over die kleine feestelijke favorieten van mij, slechts enkele van de vele redenen waarom ik van december en Kerstmis hou. Kersttrui aan en ik ben goed om te gaan Kersttruien Om eerlijk te zijn, heb ik niet gewacht tot december voordat ik mijn Kersttruien begon te rocken. Ik ben dol op gebreide kleding op zijn best, het is warm, het ziet er geweldig uit. Voeg een feestelijke draai toe en ik ben in mijn element. Het is gemakkelijk om mee te doen met een trui zal jaren praktisch zijn als Im altijd te warm. Ik word er gewoon blij van. Omdat ik ze ook naar mijn werk kan dragen, is het de enige keer dat ik ooit echt warm ben in onze winkel, dus dat is nog een voordeel en mijn enorme collectie truien biedt een gemakkelijk praatpunt met mijn klanten. De boom versieren met mijn beste elf Decoraties Ik ben dol op het versieren van de boom en de kamers van ons huis. Het is iets anders dat me alleen maar vreugde geeft. L houdt er ook van. Het huis voelt zo leeg als alles na Kerstmis wordt afgebroken. De fonkelende lichten die elke decoratie die ik in de loop der jaren heb verzameld, veel hebben met een verhaal of een betekenis achter de vele zonder alleen mooi. Het is een niet-overeenkomende feestelijke verzameling van vreugde die we elk jaar toevoegen en ik voeg het graag toe met L. Het is niet alleen ons huis, hoewel ik graag naar huis werk of een wandeling maak en huizen en winkels en hele steden zie glinsteren en sprankelend weg. Eenvoudige dingen om een ​​geweldige verandering te creëren Eten Ik hou zoveel van kerstvoedsel. Hak taarten fijn zijn het excuus om een ​​kom pinda's onderweg 24/7 crackers, kaas augurken te hebben. Alle chocolades Lebkuchen-peperkoek. Het is allemaal zo goed. Kerstvoedsel is meestal ook mooier en er is altijd een excuus om te bakken of decoreren en gewoon een stapje verder te gaan. Penguins and a Polar Bear Music Mijn heavy metal punk rock liefhebbende zelf houdt ook van een kerstklassieker. Ik kan niet denken aan een zang die me niet laat glimlachen. Ik luister naar een beetje Michael Buble terwijl ik typ en ben erg blij. Als Chris Rea Driving Home for Christmas op de radio verschijnt, verschijnt het en heb ik een speciale feestelijke afspeellijst om me op de been te houden. Het maakt mijn man gek, maar het kan me niet schelen. L volgt duidelijk in mijn voetsporen omdat hij een kerst-cd heeft die hij speelt als hij elke nacht in slaap valt. Christmas Cocktails The Scent Kaneelkruidnagel en alle dingen warm en kruidig. De geur van Kerstmis sluipt overal binnen en ik ben er dol op. Kaarsen branden thuis de decoraties gevuld met sinaasappel en kruiden die kamers vullen met zo'n uitnodigende geur. Glühwein opwarmen in de keuken en het vullen van de lucht. Mmmm. Het is overal ook van de kerst pop-up winkels die zijn gevuld met kleine traktaties kerstmarkten die verbazingwekkende fudges decoraties geschenken en meer glühwein verkopen. December moet vreselijk zijn als je niet gelukkig bent van Kerstmis, het maakt me allemaal heel gelukkig en ik omarm het gewoon. Eindelijk sluit ik me aan bij #TwinklyTuesday #Blogstravaganza en #StayClassyMama De post This Plus That Equals. Feestelijke Faves verscheen eerst op Any Way To Stay At Home.

Deze plus die gelijk is. Feestelijke favorieten Deze plus is gelijk aan. Feestelijke Faves Hier is de nieuwste aflevering in mijn serie berichten over wat ons leven hier thuis tikt. Deze week gaat het over die kleine feestelijke favorieten van mij, slechts enkele van de vele redenen waarom ik van december en Kerstmis hou. Kersttrui aan en ik ben goed om te gaan Kersttruien Om eerlijk te zijn, heb ik niet gewacht tot december voordat ik mijn Kersttruien begon te rocken. Ik ben dol op gebreide kleding op zijn best, het is warm, het ziet er geweldig uit. Voeg een feestelijke draai toe en ik ben in mijn element. Het is gemakkelijk om mee te doen met een trui zal jaren praktisch zijn als Im altijd te warm. Ik word er gewoon blij van. Omdat ik ze ook naar mijn werk kan dragen, is het de enige keer dat ik ooit echt warm ben in onze winkel, dus dat is nog een voordeel en mijn enorme collectie truien biedt een gemakkelijk praatpunt met mijn klanten. De boom versieren met mijn beste elf Decoraties Ik ben dol op het versieren van de boom en de kamers van ons huis. Het is iets anders dat me alleen maar vreugde geeft. L houdt er ook van. Het huis voelt zo leeg als alles na Kerstmis wordt afgebroken. De fonkelende lichten die elke decoratie die ik in de loop der jaren heb verzameld, veel hebben met een verhaal of een betekenis achter de vele zonder alleen mooi. Het is een niet-overeenkomende feestelijke verzameling van vreugde die we elk jaar toevoegen en ik voeg het graag toe met L. Het is niet alleen ons huis, hoewel ik graag naar huis werk of een wandeling maak en huizen en winkels en hele steden zie glinsteren en sprankelend weg. Eenvoudige dingen om een ​​geweldige verandering te creëren Eten Ik hou zoveel van kerstvoedsel. Hak taarten fijn zijn het excuus om een ​​kom pinda's onderweg 24/7 crackers, kaas augurken te hebben. Alle chocolades Lebkuchen-peperkoek. Het is allemaal zo goed. Kerstvoedsel is meestal ook mooier en er is altijd een excuus om te bakken of decoreren en gewoon een stapje verder te gaan. Penguins and a Polar Bear Music Mijn heavy metal punk rock liefhebbende zelf houdt ook van een kerstklassieker. Ik kan niet denken aan een zang die me niet laat glimlachen. Ik luister naar een beetje Michael Buble terwijl ik typ en ben erg blij. Als Chris Rea Driving Home for Christmas op de radio verschijnt, verschijnt het en heb ik een speciale feestelijke afspeellijst om me op de been te houden. Het maakt mijn man gek, maar het kan me niet schelen. L volgt duidelijk in mijn voetsporen omdat hij een kerst-cd heeft die hij speelt als hij elke nacht in slaap valt. Christmas Cocktails The Scent Kaneelkruidnagel en alle dingen warm en kruidig. De geur van Kerstmis sluipt overal binnen en ik ben er dol op. Kaarsen branden thuis de decoraties gevuld met sinaasappel en kruiden die kamers vullen met zo'n uitnodigende geur. Glühwein opwarmen in de keuken en het vullen van de lucht. Mmmm. Het is overal ook van de kerst pop-up winkels die zijn gevuld met kleine traktaties kerstmarkten die verbazingwekkende fudges decoraties geschenken en meer glühwein verkopen. December moet vreselijk zijn als je niet gelukkig bent van Kerstmis, het maakt me allemaal heel gelukkig en ik omarm het gewoon. Eindelijk sluit ik me aan bij #TwinklyTuesday #Blogstravaganza en #StayClassyMama De post This Plus That Equals. Feestelijke Faves verscheen eerst op Any Way To Stay At Home.

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*